ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ !!!!!!!!!!!


ego

 

Γράφει ο Χρήστος Φραντζανάς

 

Ο Χατζηνικολάου έφτασε στο ΣΤΑΡ και μάλιστα έφερε μαζί του 4εις ρεπορτερ αλλά δυνατά ονόματα ως σχολιαστές των δελτίων ειδήσεων.

Οι Μαλελικοί όπως φαίνεται δεν του κάνουν αν και 4 στελέχη των ειδήσεων δεν ακολούθησαν τον Μαλέλη όπως και πολλοί άλλοι που του χρωστάνε και δεν τους χρωστά.

Στην αίθουσα σύνταξης επικρατεί μια ατμόσφαιρα ιδανική!!!!!!!!!!!Ξαφνικά τα μαχαίρια μπήκαν στα θηκάρια τους και όλοι αγαπιούνται.

Σας το έγραψα την προηγούμενη φορά .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ – ΛΟΥΦΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ και άλλα αντισυναδερφικά Ο ΚΥΡ ΝΙΚΟΣ ΔΕ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ.

Είδαν πως ήρθαν και νέα άτομα μαζί με κυρ Νίκο και ……τα κεφάλια μέσα .

Ως εδώ καλά ….Πέρυσι όμως τον Απρίλιο έγινε μια πατάτα που δεν ξέρω αν ο Χατζηνικολάου ανεχτεί ή την αρπάξει και την πετάξει ζεστή ή κρύα πάλι δεν ξέρω.Το Σταρ αγορασε τα δικαιώματα ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΙΡΙΑΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδώ κρατώ μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις….Πουλάνε βλέπεις κ φέρνουν διαφημιστικά έσοδα !!!!!!

Τώρα τι θα δείτε απο όσα μάθαμε μέχρι στιγμής

 

10:00-13:30 ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

13:30 – 15:30 ΜΕΛΕΤΗ – ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ  ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΦΩΤΗΣ Κ ΜΑΡΙΑ , ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ – ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΑΡΩ ΖΑΧΑΡΕΑ ( ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΤΑΡ ΤΖΙ ΑΡ ) , ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ -ΣΥΖΥΓΟΣ Θ.ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.

 

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ …………..

συνεχίζετε……………..

 

 

About Χρήστος Φραντζανάς

Δημοσιογράφος - Στιχουργός - Ποιητής
Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>